North Point Mall Pics From Meghan

Thank a whole lot to Meghan for donating her pictures from Demi at North Point Mall on July 24. If you took any photos feel free to email us them at demicentral@gmail.com

1 Comment on “North Point Mall Pics From Meghan”

  1. Luulisi ettei tuollaisella “staralla” (meikkaaja, laujlaa, mallien etsije4, muodin asiantunti, ja mite4 kaikkea muuta oletkaan?) ole aikaa tutkia mite4 ihmiset kirjoittaa jossain demin sivuilla he4neste4. Jos sulla on niin kova tarve tuoda ittee4s esille niin, keske4 sitten mite4 ihmiset susta ajattelee, ei heti tartte te4e4lle4 alkaa “itkeme4e4n” vaikka te4me4 onkin sharonin blogi, ja he4nen korkeutensa saa tehde4 te4e4lle4 mite4 haluaa, eike4 he4nelle saa antaa siite4 negatiivista palautetta.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.